IBBY startar bokcirkel på Facebook

Att samtala med andra om den litteratur man läst är spännande. Ofta läggs nya perspektiv till de egna och förståelsen av den lästa texten vidgas. IBBY vill öppna för samtal kring de böcker som uppmärksammats i samband med nomineringarna till olika priser och utmärkelser såsom Honour List, Peter Pan-priset och Silverstjärnorna. Samtalen kommer att äga rum på Facebook i en sluten grupp kallad IBBY:s bokcirkel. Det är en grupp exklusivt för dig som är medlem i IBBY Sverige. Du kommer åt gruppen genom följande länk https://www.facebook.com/groups/1194967597370327/

Gruppens första samtal startar den 17 februari 2020 och då om Mats Strandbergs Slutet och Peter Gustavssons/Lisa Hyders Om dagen tar slut. Samtalet avslutas, för de som vill, med en författar- och illustratörsträff på Bokslukaren i Stockholm den 20 februari 2020. Mats Strandberg och Per Gustavsson kommer att finnas på plats för att samtala om sina böcker.

Mer information om boksamtalet får du i gruppen IBBY:s bokcirkel. Är det något du undrar över inför samtalet är det bara att höra av sig till Jenny Edvardsson, som sitter med i IBBY:s styrelse. Hon nås på mejl frokenje@gmail.com.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *