Deltag i Statusseminar 2020 i København

Här kommer en inbjudan från IBBY Danmark!

Foto: Bjarne W. Andresen

IBBY Danmark afholder sit årlige Statusseminar 2020 i København, fredag d. 17. januar.

Er du medlem af IBBY i enten Finland, Norge, Sverige eller Island, så kan du deltage i Statusseminaret til medlemspris. 

På Statusseminaret får du et overblik over det foregående års udgivelser og vigtigste tendenser i både danske og oversatte børne- og ungdomsbøger, samt inden for forskningen på området. Dagen igennem vil du opleve veloplagte og yderst kyndige fagpersoner inden for hver deres fagområde, samt samtaler og inspirerende oplæg fra nogle af Danmarks mest kendte og bedste illustratorer og forfattere indenfor børne- og ungdomslitteratur.

Statusseminaret bliver afholdt på en fredag, så du vil have god mulighed for at kombinere det med et weekendophold i København.

Er du eller nogen du kender interesseret i at læse mere om Statusseminaret, så kan du på http://www.ibby.dk/moed-dem-paa-statusseminar-2020/ læse mere om programmet og de enkelte oplægsholdere. Ønsker du at tilmelde dig til Statusseminaret, kan du gøre det via samme link.

Foto: Bjarne W. Andresen

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *